Klanten beoordelen ons met 4.9 sterren op Google.

Auto rijopleiding
78% slagingskans

Plan direct je Gratis* proefles in.

*Gratis vanaf pakket starters

shrimp
shrimp
25/09/2023
Hele goeie rijschool! Mehmet is fantastisch
Samuel Wilms
Samuel Wilms
25/09/2023
Met 2 uur rijles heb ik mijn bromfiets rijopleiding afgerond door in een keer te slagen. Record gezet! Zeker een aanrader!
Hanna Bosman
Hanna Bosman
22/09/2023
Hele fijne mensen die je klaarstomen voor het examen!
Shurent Zevenhuizen
Shurent Zevenhuizen
22/09/2023
Ik ben in een keer geslaagd
S.G. Douma
S.G. Douma
22/09/2023
Deze school is fantastisch! Vanaf het begin zijn we heel vriendelijk en duidelijk geholpen. En mijn rij-instructeurs Mehmet en Mohamed zijn echt ontzettend goed: altijd rustig, heel duidelijk leggen ze alles uit, nemen alle tijd om keer op keer te herhalen waar ik meer oefening nodig had. Ook Halil op het kantoor heeft mij iedere keer heel erg goed geholpen met afspraken maken etc: heel klantvriendelijk en pro-actief. Ik ben iedereen van de school heel dankbaar. En geslaagd!! Pranisa
Chelsey Bentvelzen
Chelsey Bentvelzen
21/09/2023
Dankzij Ilhan’s gezellig lessen in 1x mijn motorrijbewijs gehaald🙌🏻
David Boer
David Boer
19/09/2023
Super instructeur!
Eve Wijnberg
Eve Wijnberg
19/09/2023
Flexibel en goede leraar. En fijne auto om in te lessen. Ik ga fijn op pad met trailer!
Mona_ rsh
Mona_ rsh
18/09/2023
Gelukkig in 1x geslaagd dankzij deze rijschool!
revano sheotahul
revano sheotahul
18/09/2023
Is een hele fijne rij school , je word netjes behandeld en de lessen zijn heel leerzaam . In 1 maand geslaagd!

Proefles auto

Kennismaking & lesadvies
29
99
 • Begin gelijk deze week al
 • Thuis opgehaald
 • Uitgebreid lesadvies
 • Schakel- en automaatles
 • Lesvriendelijke auto
 • Man of vrouw als instructeur
 • Rijd max. 55 minuten
 • English lessons possible

Pakket vergevorderd

Als je veel ervaring hebt
499
00
 • 5 lessen van 110 minuten
 • Incl. vorderingssysteem
 • Incl. videomateriaal
 • Schakel- en automaatles
 • Lesvriendelijke auto
 • Man of vrouw als instructeur
 • Kies voor kwaliteit
 • English lessons possible

Pakket gevorderd

Als je weinig ervaring hebt
999
00
 • 10 lessen van 110 minuten
 • Incl. vorderingssysteem
 • Incl. videomateriaal
 • Schakel- en automaatles
 • Lesvriendelijke auto
 • Man of vrouw als instructeur
 • Gespreid betalen
 • English lessons possible

Pakket starters

Als je helemaal geen ervaring hebt
1599
00
 • 15 lessen van 110 minuten
 • Incl. vorderingssysteem
 • Incl. videomateriaal
 • Schakel- en automaatles
 • Lesvriendelijke auto
 • Man of vrouw als instructeur
 • Gespreid betalen
 • English lessons possible
€100 korting

*Vraag naar de voorwaarden of bekijk onze veelgestelde vragen hier

Weet je niet welke pakket het beste bij jou past?

Bereken nu eenvoudig en snel hoeveel lessen je nodig hebt met onze handige berekentool!

Auto Rijopleiding
Snel afrijden zonder lange wachttijden!

Welkom bij Xpress Rijopleiding.nl, dé plek om te leren rijden op een veilige en verantwoorde manier. Onze ervaren rijinstructeurs zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige rijlessen die passen bij jouw individuele behoeften en vaardigheden. Of je nu een absolute beginner bent of al enige rijervaring hebt, wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en een aangename en leerzame ervaring. Bij Xpress Rijopleiding.nl staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je rijlessen!

Het aantal benodigde rijlessen varieert per individu en hangt af van factoren zoals je leersnelheid, ervaring en zelfvertrouwen. Onze ervaren instructeurs zullen je voortgang monitoren en samen met jou bepalen wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen.

Wat is belangrijk om te weten:

 1. Gemiddeld heb je tussen de 35 en 45 lesuren nodig als je geen rijervaring hebt. Heb je al ervaring, dan heb je natuurlijk minder rijlessen nodig. Het aantal rijlessen dat je uiteindelijk nodig hebt, is te achterhalen door middel van een GRATIS* proefles
 2. Bij ons kun je ook alleen afrijden zodra je op niveau bent. De rijinstructeur bepaalt aan de hand van het vorderingensysteem of hij jou examenvaardig vindt. Het is dus absoluut niet mogelijk om af te rijden terwijl je nog niet op niveau bent.
 3. Elk leerling is ook verplicht een proefexamen af te leggen. Dit is onze unieke lesmethode om leerlingen klaar te stomen in de laatste fase van hun  rijopleiding. Hierdoor kunnen we ook een hoge slagingskans bieden aan onze cursisten.
 4. Je rijdt in één van de meest lesvriendelijke auto. Wij rijden in de nieuwste Volkswagen Up. Deze auto heeft zijn kwaliteiten al 8 jaar bewezen.
Voordat je praktijklessen kunt nemen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Dit test je kennis van verkeersregels, verkeersinzicht en verkeersborden.
 1. Rijlessen: Nadat je bent geslaagd voor je theorie-examen, kun je beginnen met het nemen van rijlessen bij een erkende rijschool. Het aantal benodigde lessen varieert afhankelijk van je vaardigheden en leersnelheid.

 2. Theorie-examen: Voordat je praktijklessen kunt nemen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Dit test je kennis van verkeersregels, verkeersinzicht en verkeersborden.

 3. Proefexamen: Dit is een soort “echte” examen onder begeleiding van een andere rijinstructeur. Dit helpt je om te wennen aan de examensituatie en geeft je inzicht in je vorderingen.

 4. Praktijkexamen: Zodra je rijinstructeur denkt dat je klaar bent, kun je het praktijkexamen afleggen. Hierbij word je beoordeeld op je rijvaardigheid, verkeersinzicht en veiligheid.

 5. Aanvragen rijbewijs: Als je slaagt voor het praktijkexamen, kun je een rijbewijs aanvragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven. Je krijgt dan een voorlopig rijbewijs dat je kunt gebruiken totdat je definitieve rijbewijs wordt afgeleverd.

Onze rijinstructeurs zijn hoog opgeleid, gekwalificeerd en hebben ruime ervaring in het lesgeven aan verschillende soorten leerlingen. Ze zijn toegewijd om je te helpen een zelfverzekerde en veilige bestuurder te worden.

Ja, we begrijpen dat veel mensen een druk schema hebben. Daarom bieden we flexibele lesuren aan, inclusief ‘s avonds en in het weekend.

Voordat je kunt beginnen met rijlessen, zijn er vaak enkele specifieke eisen of regels waaraan je moet voldoen. Deze kunnen variëren afhankelijk van het land of de regio waar je woont, maar over het algemeen zijn dit de belangrijkste:

Minimumleeftijd:
Je moet meestal een bepaalde minimumleeftijd bereiken voordat je mag beginnen met rijlessen. Dit varieert per land, maar het is vaak ergens tussen de 16 en 18 jaar oud.

Theorie-examen:
Voordat je praktijklessen kunt nemen, moet je meestal eerst slagen voor een theorie-examen. Dit examen test je kennis van verkeersregels, verkeersborden en verkeersinzicht.

Gezondheidsverklaring:
In sommige landen moet je een gezondheidsverklaring invullen waarin je aangeeft of je bepaalde medische aandoeningen hebt die van invloed kunnen zijn op je rijvaardigheid.

Identificatiedocument:
Je moet een geldig identificatiedocument hebben, zoals een paspoort of identiteitskaart, om te laten zien dat je de juiste leeftijd hebt bereikt om rijlessen te volgen.

Toestemming van ouders/voogd (indien minderjarig):
Als je minderjarig bent, heb je mogelijk toestemming nodig van je ouders of voogd om rijlessen te mogen volgen.

Financiële vereisten:
Het volgen van rijlessen kan kosten met zich meebrengen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je over de nodige financiële middelen beschikt om de lessen te betalen.

Het i

Xpress Rijopleiding.nl heeft een eigen rijschoolapplicatie waarmee je gemakkelijk online rijlessen kunt aanschaffen en betalen via iDeal. Hoewel veel klanten de voorkeur geven aan online betaling, willen wij voor sommige kandidaten nog steeds de mogelijkheid bieden om contant af te rekenen. Als je liever contant betaalt, is dat geen enkel probleem.

Onze applicatie werkt met een saldosysteem. Je moet vooraf je rijlessen of lespakket aanschaffen, zodat je saldo kunt opwaarderen. Vervolgens kunnen de rijlessen worden ingepland vanuit het saldo. De lespakketten kunnen in termijnen worden betaald. Voor het 10-uur lespakket hanteren wij 2 betaaltermijnen, en voor de overige lespakketten houden wij 3 termijnen aan.

Ons rijschool heeft zijn eigen online theoriesysteem & praktijkvideo’s. Deze lesmaterialen verwerkt in onze eigen rijschoolapplicatie Plannny. De leerstoffen zijn opgebouwd aan de hand van onze unieke lesmethoden, waarbij je stap-voor-stap leert autorijden. Planny biedt zowel de mogelijk om al je planningen, betalingen en vorderingen te regelen. Maar het is ook een compleetsysteem waarbij de theorie- als praktijklessen worden ondersteund

Is lezen niets voor jou? Dan kun je ook toegang krijgen tot onze praktijkvideo’s. Daarin vind je alle rijlesonderwerpen in een beknopte videovorm. Dit is een zeer goede voorbereiding op het praktijkexamen. Dit zien we ook terug in de leerresultaten, want leerlingen nemen gemiddeld 5 rijlessen minder dankzij deze lesmaterialen.

Heeft u nog vragen?

Theoriecursus data

Lesauto icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

18-11-2023

Lesauto icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

18-11-2023

Laat een bel me terug verzoek achter!

Geef uw voorkeursdatum op waarop wij u terug kunnen bellen. Wij proberen ons zoveel mogelijk te houden aan uw voorkeurdatum.

Chat via Whatsapp

We zijn gesloten, laat een bericht achter!

Bel me Terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m terug!