Customers rate us with 4.9 star on Google.

Bromfiets rijopleiding
87% slagingskans

Plan your Free* trial lesson now!

*Free from the starter package onwards

shrimp
shrimp
25/09/2023
Hele goeie rijschool! Mehmet is fantastisch
Samuel Wilms
Samuel Wilms
25/09/2023
Met 2 uur rijles heb ik mijn bromfiets rijopleiding afgerond door in een keer te slagen. Record gezet! Zeker een aanrader!
Hanna Bosman
Hanna Bosman
22/09/2023
Hele fijne mensen die je klaarstomen voor het examen!
Shurent Zevenhuizen
Shurent Zevenhuizen
22/09/2023
Ik ben in een keer geslaagd
S.G. Douma
S.G. Douma
22/09/2023
Deze school is fantastisch! Vanaf het begin zijn we heel vriendelijk en duidelijk geholpen. En mijn rij-instructeurs Mehmet en Mohamed zijn echt ontzettend goed: altijd rustig, heel duidelijk leggen ze alles uit, nemen alle tijd om keer op keer te herhalen waar ik meer oefening nodig had. Ook Halil op het kantoor heeft mij iedere keer heel erg goed geholpen met afspraken maken etc: heel klantvriendelijk en pro-actief. Ik ben iedereen van de school heel dankbaar. En geslaagd!! Pranisa
Chelsey Bentvelzen
Chelsey Bentvelzen
21/09/2023
Dankzij Ilhan’s gezellig lessen in 1x mijn motorrijbewijs gehaald🙌🏻
David Boer
David Boer
19/09/2023
Super instructeur!
Eve Wijnberg
Eve Wijnberg
19/09/2023
Flexibel en goede leraar. En fijne auto om in te lessen. Ik ga fijn op pad met trailer!
Mona_ rsh
Mona_ rsh
18/09/2023
Gelukkig in 1x geslaagd dankzij deze rijschool!
revano sheotahul
revano sheotahul
18/09/2023
Is een hele fijne rij school , je word netjes behandeld en de lessen zijn heel leerzaam . In 1 maand geslaagd!

Proefles bromfiets

Meeting and advice
19
99
 • Start this week already
 • Direct lesadvies
 • Nieuwste lesbromfiets
 • Drive for up to 55 minutes
 • Gratis haarnetjes
 • Gratis kleding* te leen

Advanced package

If you have a lot of experience
149
99
 • 2 lessen van 110 minuten.
 • Day training available!
 • €50 korting voor auto
 • Gratis outfit te leen
 • Helmet liner required!
 • Unique lesson materials

Intermediate package

If you have little experience
249
99
 • 3 lessen van 110 minuten.
 • Day training available!
 • €50 korting voor auto
 • Gratis outfit te leen
 • Helmet liner required!
 • Unique lesson materials

Starter package

If you helemaal geen ervaring experience
449
99
 • 4 lessen van 110 minuten.
 • Day training available!
 • €50 korting voor auto
 • Gratis outfit te leen
 • Helmet liner required!
 • Unique lesson materials
€50 korting

Ask about the terms or view our asked questions here.

Don't know which package suits you best?

Now easily and quickly calculate how many lessons you need with our convenient calculator tool!

Bromfiets rijopleiding

Dé bromfietsrijschool voor je theorie en praktijk!

Bij Xpress Rijopleiding.nl ben je aan het juiste adres voor een kwalitatief hoogstaande bromfietsrijopleiding met succesgarantie. Wij bieden rijlessen aan op de nieuwste Kymco Agility en hebben een eigen oefenlocatie waar je veilig en vertrouwd de nodige vaardigheden kunt aanleren.

Bij ons hoef je tijdens de rijlessen niet op zoek te gaan naar een tankstation, omdat wij op onze eigen locatie de mogelijkheid bieden om te tanken. Dit betekent dat je je rijlessen optimaal kunt benutten voor de bijzondere verrichtingen, zonder tijd te verliezen aan het zoeken naar een tankstation.

Daarnaast hanteren wij geen examen wachttijden, waardoor je snel en efficiënt een afrijdatum kunt plannen en geen onnodige tijd verliest. Onze eigen werkplaats zorgt er bovendien voor dat onze lesbromfietsen altijd in topconditie zijn en veilig en betrouwbaar zijn om op te rijden.

Kortom, wij zijn er om jou te helpen bij het behalen van je bromfietsrijbewijs en staan voor je klaar. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Tijdens een bromfiets proefles bij onze rijschool maak je kennis met onze rijinstructeur en de manier waarop wij onze bromfietsrijlessen verzorgen. Dit is het ideale moment om te ontdekken of onze rijschool bij jou past. Bovendien kan de rijinstructeur tijdens de proefles jouw vaardigheden meten en je een uitgebreid lesadvies geven over hoeveel rijlessen je nodig zult hebben om succesvol je bromfietsrijopleiding af te ronden. Onze proefles is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Als rijschool zijn we erg sterk op de volgende punten:

 • Je begint altijd op het examen locatie
 • Na de proefles krijg je een uitgebreid lesadvies met bijbehorend kostenplaatje
 • De rijinstructeur geeft proefles op maat, zodat de bromfietsrijles en locatie bij jouw niveau passen.
 • Onze proeflessen zijn geheel vrijblijvend
 • Wij zijn de enige bromfietsrijschool met een eigen rijschoolapplicatie
 

Denk eraan om tijdens de proefles een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Bij Xpress Rijopleiding.nl duurt een bromfietsrijles 110 minuten. Het wordt aangeraden om de planning van je rijopleiding te verdelen over verschillende dagen. Het is ook mogelijk om alle lespakketten in één dag te volgen, maar houd er rekening mee dat dit erg zwaar is. Het is daarom niet geschikt voor iedereen om een dagopleiding te volgen. De rijinstructeur zal tijdens de proefles beoordelen of je hiervoor een geschikte kandidaat bent.

Gemiddeld zijn er tussen de 4 en 8 lesuren nodig om je bromfietsrijbewijs te halen, afhankelijk van je ervaring. Om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt, kun je een proefles volgen.

Bromfietsleerlingen moeten naar het kantoor van Xpress Rijopleiding.nl komen omdat de bromfietsen, kleding en communicatiesystemen daar beschikbaar zijn. Onze rijschool is gevestigd aan de Tokyostraat 17-F in Lijnden, omdat de proeflessen direct voor de deur kunnen plaatsvinden en de verkeersdeelname direct op de examenlocatie kan beginnen. Dit zorgt voor efficiënte rijlessen binnen het examengebied, zonder tijdsverlies.

Bij Xpress Rijopleiding.nl kun je alleen afrijden als je op niveau bent. De rijinstructeur bepaalt aan de hand van het vorderingensysteem of je examenvaardig bent. Het is niet mogelijk om af te rijden als je nog niet op niveau bent.

Tot slot willen we vermelden dat je rijdt op een van de vriendelijkste lesbromfietsen, namelijk de nieuwste Kymco Agility. Dit is een mooie, lichte en wendbare bromfiets die ideaal is om goed te leren bromfietsrijden.

Bij Xpress Rijopleiding.nl bereiden we onze bromfietsrijbewijs leerlingen voor op de praktijklessen met een uitgebreide presentatie over de verkeersdeelname. Tijdens deze presentatie leer je alles wat je moet weten over het rijden op een bromfiets. Zo leer je bijvoorbeeld over de verkeersregels, de verkeersborden en de belangrijkste verkeerssituaties waar je als bromfietsbestuurder mee te maken krijgt. Door deze uitgebreide presentatie ben je beter voorbereid op de praktijklessen en weet je precies wat er van je wordt verwacht.

Because our students are better prepared, the learning process is much smoother, and we can limit the number of required driving lessons. This not only saves time but also money. As a result, our customers end up spending much less compared to other driving schools.

Bij Xpress Rijopleiding.nl vinden we het belangrijk dat onze leerlingen zelfverzekerd en veilig de weg op gaan. Door onze uitgebreide presentatie en onze professionele rijinstructeurs kun jij met een gerust hart op jouw bromfiets stappen en de weg op gaan.

Bij Xpress Rijopleiding.nl bieden we onze leerlingen de mogelijkheid om af te rijden zonder examen wachttijden. Dat betekent dat je snel je bromfietsrijbewijs kunt halen, zonder dat je weken of zelfs maanden hoeft te wachten op een examendatum.

Hoe werkt het? Onze rijinstructeurs beoordelen aan de hand van het vorderingensysteem of je examenvaardig bent. Als dat het geval is, kun je direct afrijden bij het CBR. Dit betekent dat je geen weken of maanden hoeft te wachten op een examendatum en je snel je bromfietsrijbewijs kunt halen.

Bij Xpress Rijopleiding.nl vinden we het belangrijk dat onze leerlingen snel en efficiënt hun bromfietsrijbewijs kunnen halen, zonder dat ze daarvoor lang moeten wachten. Daarom bieden we deze mogelijkheid aan, zodat onze leerlingen snel en veilig de weg op kunnen.

Do you have any further questions?

Praktijk afrijdata

Lesbromfiets icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

01-05-2023

Lesbromfiets icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

01-05-2023

Lesbromfiets icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

01-05-2023

Request a call be back now!

Please provide your preferred date for us to call you back. We will try our best to accommodate your preferred date.

Chat via Whatsapp

We zijn gesloten, laat een bericht achter!

Call me back

Drop your number and we will call you back a.s.a.p!