Customers rate us with 4.9 star on Google.

Theorie in 1 dag!
Nu tijdelijk €99,-

Plan your theoriecursus now!

Meld je direct aan voor een theoriecursus!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 5
Welkom bij het aanmeldpagina voor theoriecursussen
Hier kunt u aanmelden voor een van onze theoriecursussen. In deze formulier kiest u stap voor stap het beste pakket dat bij u past!
Kies voor welke rijbewijssoort u een theoriecursus wilt

Theory course dates

Theoriecursus icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

24-02-2024

Car: klassikaal theorie

Theoriecursus icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

02-03-2024

Car: klassikaal theorie

Theoriecursus icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

09-03-2024

Motorcycle: klassikaal theorie

Theoriecursus icoon van Xpress Rijopleiding in Amsterdam.

Amsterdam

16-03-2024

Moped: klassikaal theorie

Theoriecursus in 1 dag

Dé rijschool van Amsterdam voor de snelste theoriecursussen!
Streef je naar het in één keer behalen van je auto, motor of bromfiets theorie-examen? Met de bewezen theoriecursussen wordt dit doel moeiteloos bereikbaar. In slechts één dag behandelen we de theorie op een efficiënte en effectieve manier, met duidelijke uitleg en praktische oefeningen die vergelijkbaar zijn met de vragen op het CBR examen. Ontdek de optimale voorbereiding voor jouw examen.

Wat heeft onze cursus nog meer te bieden? Je examen wordt op dezelfde dag gereserveerd en je krijgt toegang tot onze online theoriecursus die perfect aansluit bij de klassikale training. Hier kun je jezelf uitgebreid testen met oefenexamens, vragen beantwoorden, video’s bekijken en het E-book raadplegen. Als je slaagt voor deze online tests, ben je helemaal klaar om het echte CBR theorie-examen te doorstaan.
Theorie-examens kunnen zowel door de kandidaat zelf als door Xpress Rijopleiding worden gereserveerd. Heb je al een theorie-examen zelf geboekt? Dan kun je eenvoudig deelnemen aan onze dagcursus. Heb je nog geen theorie-examen geboekt? Dan kunnen wij dat voor je regelen. Jouw gekozen theoriedatum bepaalt eigenlijk ook jouw cursusdag.
Bij Xpress Rijopleiding is ons streven naar topkwaliteit de kern van al onze inspanningen. Al vijf jaar lang hebben onze cursisten de hoogste kans op succes na het volgen van onze theoriecursussen. Deze bevindingen zijn bevestigd door onderzoek dat is gebaseerd op officiële gegevens van het CBR. We zijn trots op het feit dat dit het resultaat is van de toewijding van ons hele team, samen met de inzet van onze gewaardeerde cursisten.

Wat zijn de recentste gegevens gebaseerd op CBR-examenuitslagen? Na een grondige analyse van de openbare gegevens van het CBR door Stichting BBR kunnen we met vertrouwen zeggen dat onze resultaten echt en onbetwistbaar zijn. Met een opvallend slagingspercentage van 83% van 2018 tot en met 2023, presteren we significant beter dan het landelijke gemiddelde van 42,6%. Dit landelijke gemiddelde omvat alle vormen van voorbereiding op alle theorie-examens in Nederland.
Het is niet per se vereist om je vooraf voor te bereiden op onze dagcursus of online theoriecursus. Niettemin, afhankelijk van je individuele leerstijl en niveau van comfort, kan het nuttig zijn om wat voorbereidend werk te doen. Onze voornaamste doelstelling is om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid en zelfverzekerd het CBR theorie-examen tegemoet gaat.
Onze online theoriecursussen worden automatisch geactiveerd voor een periode van één maand. Gedurende deze periode heb je onbeperkte toegang tot het systeem om jezelf voor te bereiden.

– Dagcursus

– Koffie, thee en snacks

– Reserveren van het theorie-examen (als het 

– Toegang tot ons online theoriecursus

Do you have any further questions?

Toch liever zelf leren?

Online theoriesysteem

49
99
1 maand toegang
  • Geschikt voor kandidaten die tijd en discipline hebben om zelf te leren. Let op: theorieboek is hierbij niet benodigd!

Ask about the terms or view our asked questions here.

shrimp
shrimp
25/09/2023
Hele goeie rijschool! Mehmet is fantastisch
Samuel Wilms
Samuel Wilms
25/09/2023
Met 2 uur rijles heb ik mijn bromfiets rijopleiding afgerond door in een keer te slagen. Record gezet! Zeker een aanrader!
Hanna Bosman
Hanna Bosman
22/09/2023
Hele fijne mensen die je klaarstomen voor het examen!
Shurent Zevenhuizen
Shurent Zevenhuizen
22/09/2023
Ik ben in een keer geslaagd
S.G. Douma
S.G. Douma
22/09/2023
Deze school is fantastisch! Vanaf het begin zijn we heel vriendelijk en duidelijk geholpen. En mijn rij-instructeurs Mehmet en Mohamed zijn echt ontzettend goed: altijd rustig, heel duidelijk leggen ze alles uit, nemen alle tijd om keer op keer te herhalen waar ik meer oefening nodig had. Ook Halil op het kantoor heeft mij iedere keer heel erg goed geholpen met afspraken maken etc: heel klantvriendelijk en pro-actief. Ik ben iedereen van de school heel dankbaar. En geslaagd!! Pranisa
Chelsey Bentvelzen
Chelsey Bentvelzen
21/09/2023
Dankzij Ilhan’s gezellig lessen in 1x mijn motorrijbewijs gehaald🙌🏻
David Boer
David Boer
19/09/2023
Super instructeur!
Eve Wijnberg
Eve Wijnberg
19/09/2023
Flexibel en goede leraar. En fijne auto om in te lessen. Ik ga fijn op pad met trailer!
Mona_ rsh
Mona_ rsh
18/09/2023
Gelukkig in 1x geslaagd dankzij deze rijschool!
revano sheotahul
revano sheotahul
18/09/2023
Is een hele fijne rij school , je word netjes behandeld en de lessen zijn heel leerzaam . In 1 maand geslaagd!

Request a call be back now!

Please provide your preferred date for us to call you back. We will try our best to accommodate your preferred date.

Chat via Whatsapp

We zijn gesloten, laat een bericht achter!

Call me back

Drop your number and we will call you back a.s.a.p!