Klanten beoordelen ons met 4.9 sterren op Google.

Over Ons

Plan direct je Gratis* proefles in.

*Gratis vanaf pakket starters

Xpress Rijopleidingen

Rijschool Xpress is in 2007 opgericht in Amsterdam als een alternatief voor de ouderwetse rijscholen waar leerlingen veel te veel rijlessen nodig hebben voor hun rijbewijs. Wij staan voor innovatie en verantwoord ondernemen. Onze rijinstructeurs verdiepen zich constant in ontwikkelingen binnen onze rijschoolbranche. Daarnaast organiseren wij via onze motorclub Elif activiteiten om onze leerlingen te stimuleren, het beste uit zichzelf en de wereld om hen heen te halen.

Rijschool Xpress is gevestigd in Amsterdam Osdorp bij het koopcentrum Akerpoort. Wij verzorgen auto-, motor- en bromfiets rijopleidingen in Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Vanaf de eerste kennismaking wordt je gekoppeld aan een vaste rijinstructeur die je de gehele rijopleiding begeleidt. En wil je van rijinstructeur wisselen, dan zorgen we via onze digitale portaal dat je nieuwe rijinstructeur precies weet op welk niveau je was gebleven.

Xpress Rijopleiding maakt gebruik van haar eigen digitale Xpress Omgeving. Via dit portaal hebben leerlingen inzicht in de gehele rijopleiding. Denk aan zelf de rijlessen inplannen en annuleren, rijlesvorderingen bijhouden, voorbereiden op CBR Rijexamens en betalingen verrichten. Leerlingen die gebruik maken van deze dienst hebben aantoonbaar minder rijlessen nodig, waarmee de weg naar een rijbewijs een stuk minder duur wordt gemaakt. Dit hebben we te danken aan de kwaliteit en service die onze rijschool vanuit Amsterdam verleend!

Je rijbewijs halen, dat doe je maar één keer.

Waarom je moet kiezen voor Xpress

Slagingspercentage
Onze hoge slagingskans danken wij aan onze expertise. Bij ons slaag je, in plaats van proberen. Wij bereiden je grondig voor, zodat je volvertrouwen je examen aflegt. Jouw succes is ons succes!
0 %
Slagingskans
Hoge kwaliteit
Wij investeren in jouw succes. Met onze eigen rijlessoftware, lesmateriaal en unieke lesmethode ben je verzekerd van effectieve begeleiding. Zo leer je snel en met vertrouwen rijden.
0
Geslaagde leerlingen
Klantvriendelijk
Onze ervaren rijinstructeurs bieden professionele begeleiding en persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. Kies voor ons en ervaar het zelf!
0 Jaar

Ervaring

Laat een bel me terug verzoek achter!

Geef uw voorkeursdatum op waarop wij u terug kunnen bellen. Wij proberen ons zoveel mogelijk te houden aan uw voorkeurdatum.

Chat via Whatsapp

We zijn gesloten, laat een bericht achter!

Bel me Terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m terug!