Voor Bedrijven

Word jij onze nieuwe uitdaging?

Teambuilding voor bedrijven

Teambuilding is voor veel bedrijven een uitdaging. Activiteiten zijn een leuk uitje voor een bedrijf maar hebben vaak geen blijvende invloed op het groepsgevoel.

Samen een nieuwe uitdaging aangaan en een gemeenschappelijke hobby ontwikkelen smeedt wèl een band tussen collega’s en dat is iets waar de hele werkvloer de vruchten van plukt.

Xpres Rijopleiding.nl speelt hier op in door motordagen op maat te organiseren. Tijdens een motordag krijg je de beschikking om met je werknemers op een laagdrempelige manier kennis te maken met de motorfiets.

De dag begint met een motor theorieles. Je werknemers leren samen in het klaslokaal de essenties van het motorrijden en is er alle ruimte voor gezelligheid. Na een gezamenlijke lunch is het tijd om voor het eerst echt te rijden! Op een afgesloten terrein leren ze het voertuig te beheersen.

Zodra je werknemers de motor onder controle hebben gaan we met de hele groep de weg op, dit is de verkeersdeelname. Natuurlijk is dit spannend maar vooral heel erg leuk. Tijdens de feestelijke afsluiting delen je werknemers hun ervaring en wie weet zien we jullie daarna nog veel vaker terug!

Vul de formulier in voor een offerte op maat

Vraag een offerte aan!

Laat een bel me terug verzoek achter!

Geef uw voorkeursdatum op waarop wij u terug kunnen bellen. Wij proberen ons zoveel mogelijk te houden aan uw voorkeurdatum.

Chat via Whatsapp

We zijn gesloten, laat een bericht achter!

Bel me Terug

Laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m terug!